Hei jee, nyt oon vaan yhden päivän myöhässä tän kanssa ! :D. Edistyn kirjoittamisen kanssa.

Klubissa on tosiaan ollut taas toiminnantäytteinen viikko, eikä tämä alkanut viikko näytä yhtään sen vaisummalta ! Kalenteri täytyy jo yhdessä päivässä paljon. Hienoa, kun klubilaiset jaksaa pitää klubia aktiivisena ja järjestää kaikkea oheistoimintaa tehtävien ja dailyjen rinnalle.

Klubikeskustelussa juttelimme tärkeästä asiasta, kiusaamisesta. Sitä on esiintynyt nyt huolestuttavan paljon myös sson puolella. Tuntemattomat ihmiset haukkuvat toisiaan, tietämättä välttämättä mitä jokainen haukkumasana edes tarkoittaa tai että mitä vahinkoa niiden laukomisella saavat aikaiseksi...

Tästä kiusaamisjutusta on ollut paljon nyt puhetta sson suomi facebook ryhmässä, sekä on myös tullut youtube videoita aiheeseen liittyen. Meidänkin klubi haluaa olla mukana taistelussa kiusaamista vastaan, joten ! Kirjoita minulle sinun tarinasi/kantasi/mitä keksitkään liittyen kiusaamiseen, niin teen aiheesta postauksen ja linkkaan sen sinne facebook ryhmään. En laita kenenkään oikeita nimiä postaukseen, vain sen kirjoittamasi tarinan/jutun, sekä sso nimesi. Toivon, että tähän osallistuisi mahdollisimman moni, sillä kirjoittaminen ei vie paljoa aikaa. Voit lähettää tekstisi joko mulle wappiin tai sähköpostiin tiffany@luukku.com  .

Sitten mukavempiin asioihin, tuo on niin synkkä aihe! Klubissa arvoissa nousi Line, onnea ! ^^ <3. Olen miettinyt muutenkin, että kauheaa tyranniaa kun mä vaan päätän noi ketkä saavat nousta, niin voitte toki tekin vaikuttaa asiaan kertomalla vain avoimesti mielipiteenne :).

Saimme myös kaksi uutta klubilaista, jipii! Lisään heidät heti tuonne klubilistaan. Kalenterin päivitän myös, mutta siihen tulee muutoksia vielä.

Kiitos edellisestä viikosta ja pidetään seuraavakin viikko yhtä mukavana! <3

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg